Encara no t’han explicat que l’energia renovable pot ser també més barata?

Existeixen comercializadoras d’electricitat, no se si sera la teua, en les quals el 100% de la energia que compren en el mercat majorista és d’origen renovable. És a dir, és com si una frutería que solament ven peres no et pot vendre mai pomes.

Llavors, què t’impedeix contractar amb elles si a més és més barat? Gens, des que es va liberalitzar el Mercat de l’electricitat en 1997, eres lliure d’estar en la comercializadora elèctrica que vulgues.

A continuació, pots veure els preus i l’estalvi d’estar en una comercializadora tradicional enfront d’estar en una que comercialitza energia amb certificat d’origen renovable, per a una llar o xicotet comerç (fins a 10KW). L’estalvi econòmic per a una llar mitjana podria estar entre 72 i 144 €/any:

Fuente: Holaluz e Iberdrola.

En aeioLuz intentem que no solament estalvies diners, que sempre és bo per a la teua butxaca, sinó que a més uses l’energia que necessites i sàpies el perquè. Des que va començar la nostra marxa a l’agost 2015, algunes persones i Pimes ja s’han apuntat a fer ús de l’energia d’una manera diferent:

Si vols apuntar-te a la #EvolucionEnergetica de aeioLuz i posar el teu granit d’arena en la construcció d’un planeta millor, estarem encantats de ser companys de viatge, pregunta’ns 😉

Whatsapp: 601 422 521

Teléfono: 961 040 399

Mail: ahorro@aeioluz.com

Recommended Posts

Leave a Comment