València Solar- Som Energía-Xicoteta energía-AeioLuz

Imagen destacada

Contexto

Província de València  febrer 2020

València Solar és una proposta de compra conjunta per a 50 projectes “claus en mà” d’autoproducció fotovoltaica, impulsada pel Grup Local de València (i inicialment també el de Castelló). Segueix l’exemple d’altres experiències, com Impuls Solar Vallès o Gir Solar, que demostren que la manera més efectiva per impulsar instal·lacions solars domèstiques és sumar moltes persones interessades a la vegada, per tal d’abaratir preus i facilitar la feina d’instal·lació.

La candidatura d’AEIOLuz i Xicoteta Energia ha estat l’escollida, mitjançant el concurs que s’ha fet, per oferir el servei integral de la compra (assessorament, material, instal·lació, tramitació de subvencions en cas que n’hi haja, posada en marxa i legalització).

Objetivos

Aquesta iniciativa té impacte directe en els següents objectiu de desenvolupament Sostenible

I fa referencia i materialitza directius del Pacte d’alcaldies.

M.d.1. CONCIENCIACIÓN Y SENSIBILIZACIÓN
M.d.6. COMPRA DE ENERGÍA VERDE
M.d.13. SERVICIO DE ASESORAMIENTO EN MATERIA DE ENERGÍA Y CAMBIO CLIMÁTICO

https://goo.gl/7Z8Uu1

Metodología

Aquesta compra conjunta va dirigida a persones sòcies de la cooperativa que tinguen una teulada pròpia, ben orientada, a la província de València. L’oferta bàsica és una instal·lació solar completa per a autoproducció, formada per mòduls fotovoltaics, inversors, estructura, proteccions i cablejat.

Indicadores

Nombre d’instal.lacions.

Resultado

50 sol.licituts admeses a data maig de 2020 (en plena crisi de la COVID-19).

Personas de impacto

50 llars de la províncila de València.

En los medios

 

https://blog.somenergia.coop/grupos-locales/valencia/st-valencia/2020/02/obrim-les-inscripcions-de-valencia-solar-per-a-50-cobertes-dautoproduccio/#producte-valencia-solar

Contenido relacionado

https://blog.somenergia.coop/grupos-locales/valencia/st-valencia/2020/02/obrim-les-inscripcions-de-valencia-solar-per-a-50-cobertes-dautoproduccio/#producte-valencia-solar
Manual de Energía para Principiantes. 04

Manual de Energía para Principiantes. 04

Vamos a conseguir reducir nuestra factura energética al máximo aprendiendo a usar la energía. El fin de este manual es compartir de la manera más didáctica posible cómo pagar lo mínimo por la energía que necesitamos para mantener una vida digna de ser vivida…

Manual de Energía para Principiantes. 03

Manual de Energía para Principiantes. 03

Vamos a conseguir reducir nuestra factura energética al máximo aprendiendo a usar la energía. El fin de este manual es compartir de la manera más didáctica posible cómo pagar lo mínimo por la energía que necesitamos para mantener una vida digna de ser vivida…

Manual de Energía para Principiantes. 02

Manual de Energía para Principiantes. 02

Vamos a conseguir reducir nuestra factura energética al máximo aprendiendo a usar la energía. El fin de este manual es compartir de la manera más didáctica posible cómo pagar lo mínimo por la energía que necesitamos para mantener una vida digna de ser vivida…

Imagen newsletter

SÚMATE A LA COMUNIDAD VERDE

Suscríbete al NEWSLETTER para estar al día de todas nuestras novedades, cursos y eventos.
¡Cultura energética para todas!

Share This