Igual que tu, hem viscut una època on el consum de l’energia resultava cada vegada més car, tant per a les nostres butxaques com per al medi ambient i la salut de tots. Encara no ha parat, però cada vegada veiem més llum al final del túnel.

Com el model ens semblava injust i poc equitatiu, un equip de professionals hem decidit fundar una cooperativa de treball associat per a poder ajudar a les persones a estalviar energia i aconseguir un futur millor. Ens fa molta il·lusió contribuir a la construcció d’un nou model energètic més sostenible, democràtic i eficient per a totes i tots. Un canvi de paradigma que supose un vertader canvi en la societat.

Des de aeioLuz estem intentant involucrar a tots els actors del sistema perquè només així aconseguirem millorar el nostre entorn. L’evolució energètica no parteix d’una política concreta sinó d’un canvi d’actitud per part de tots.

Perquè el canvi siga possible, hem dissenyat tres línies d’acció per a compartir amb tu el que sabem, i així que pugues ser més eficient i produir la teua pròpia energia.

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6957″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://aeioluz.com/servicios/educacion-energetica/”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6956″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://aeioluz.com/servicios/ahorro-energetico”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6955″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://aeioluz.com/servicios/autoconsumo-energetico”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pensem que el primer pas és ajudar a crear una cultura energètica que permeta als usuaris tenir un mínim criteri per a decidir què fer de manera objectiva. Una vegada aquesta persona ha pres certes mesures que afecten al seu consum energètic i és el més eficient possible, hem arribat a la situació ideal. Ara podem ajudar-li a generar i utilitzar la seua pròpia energia renovable a través del autoabastecimiento energètic.

Tu pots posar un granit d’arena perquè hi haja una vertadera #EvolucionEnergetica

T’apuntes? Contacta’ns i junts decidirem què fer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share This