Estem convençuts que un altre model energètic és possible. Per açò, ens estem obstinant a aconseguir un canvi en tota regla.

Igual que tu, hem viscut una època on el consum de l’energia resultava cada vegada més car, tant per a les nostres butxaques com per al nostre medi ambient i salut. Com el model ens semblava injust i poc equitatiu hem decidit treballar en comú per a aconseguir un futur millor.

Volem un nou model energètic més sostenible, democràtic i eficient per a tots. Un canvi de paradigma que supose un vertader canvi en la societat.

Necessitem que tots els actors del sistema se senten involucrats i responsables del canvi, perquè només així aconseguirem millorar el nostre entorn. L’evolució energètica no parteix d’una política concreta sinó d’un canvi d’actitud per part de tots.

El canvi climàtic és un de grans desafiaments del segle XXI als quals ha de fer front la humanitat. És un enorme problema que precisa d’infinitat de mesures urgents, perquè com a mínim, no se’ns vaja de les mans.

Per açò col·laborem amb el projecte “Soluciones al canvi climàtic“, un projecte que ofereix tres solucions concretes:

  • Solució 1: Aconseguir marcs jurídics nacionals i internacionals, que afavorisquen la reducció de gasos d’efecte hivernacle. Una vegada aconseguits els Acords de Paris, clarament insuficients on deixa als països la voluntarietat de reduir les seues emissions, ara toca aconseguir lleis d’àmbit estatal, autonòmic i local.
  • Solució 2: Disminuir les emissions personals. Dins de les moltes mesures que podríem fer, Solucions ha seleccionat les 7 que són més senzilles d’implantar, i en el seu conjunt posseeixen un major impacte positiu en el medi ambient i en la societat. En la gran majoria dels casos reduir les emissions significa, estalviar diners en ser més eficient amb l’energia, menjar més sa, fer més exercici i tenir un consum més responsable.
  • Solució 3: Difondre i compartir el missatge. La unió fa la força i quants més siguem reclamant un acord climàtic, i alhora disminuint les emissions personals, més a prop estarem de Solucionar el canvi climàtic.

Per açò, només ens queda convidar-te al fet que et passes pel seu web, t’informes i ferms.

Share This