El passat 8 de febrer aeioLuz va signar un conveni de col·laboració amb l’associació Jovesólides. El principal objectiu és millorar la qualitat de vida dels usuaris més vulnerables en matèria d’energia i noves tecnologies.

Aquest acord permetrà el desenvolupament de projectes conjunts entre les dues entitats. aeioLuz aportarà el seu “knowhow” en matèria de transició energètica ciutadana i Jovesolides facilitarà la seua experiència en la lluita contra la bretxa digital, i el seu coneixement en matèria d’innovació social.

Comenta Lourdes Tafaner, presidenta de Jovesolides, “Aquest conveni és una primera declaració de bones intencions. aeioLuz treballa un àmbit com la pobresa energètica, ben diferent al nostre, però les seues idees i propostes ens semblen molt innovadores i al mateix temps amb un gran impacte social. A més, moltes vegades la innovació social sorgeix del treball conjunt entre persones que provenen d’àmbits professionals molt diferents però amb un interès comú”.

Juan Sacri, cofundador de la cooperativa aeioLuz, assenyala “el treball en xarxa és fonamental per a poder generar innovació i impacte positiu en la societat. Estem convençuts que aquesta col·laboració ajudarà a ambdues organitzacions a multiplicar l’impacte social de les accions que fins ara havíem fet de manera individual”.

“Si vols anar ràpid veus solament, si vols arribar lluny veu acompanyat”. Proverbi africà.

Des de aeioLuz estem convençuts que un model energètic més just, participatiu i sostenible és possible. El nostre objectiu en el curt termini és continuar estimulant la transició energètica ciutadana en la comunitat Valenciana a través de l’aprenentatge conscient en matèria d’energia, la qual cosa finalment desencadena en un estalvi energètic per a ajuntaments, pimes i famílies.

Share This