El pròxim dimecres 14 de Juny a les 16:00 ens han convidat a parlar en el màster universitari d’eficiència energètica i sostenibilitat de la Universitat Jaume I de Castelló.

Parlarem sobre pobresa energètica. Tradicionalment s’han aplicat mesures que posen el focus en pagar factures en volta de buscar solucions permanents i duradores en el temps. En aeioLuz hem dissenyat un pla innovador de gestió pro-activa que poca el focus en l’arrel del problema, treballant des de la prevenció a través de la generació d’una cultura energètica.

En aquesta jornada, el nostre companys Salva Moncayo compartirà taula de debat amb Josep Bort, diputat de medi ambient de la Diputació de València, Andrea Molina i Cristina Barreda de Creu Roja Castelló. La jornada és durà a terme en l’Aula Magna de la UJI de 16:00 a 20:00h.

Si estas interessat en assistir escriu un correu a masterenergia@uji.es, l’entrada és gratuïta.

Ací pots descarregar el programa.

Share This