En aeioLuz no parem ni un segon, Vols conèixer què projectes hem desenvolupat a l’octubre?:

  • Impartim diverses hores de formació distribuïdes en:
    • Estem finalitzant amb èxit els 3 tallers d’economia domèstica sostenible que empezamo ja al setembre, i les diplomes de la qual es lliuraran el pròxim 13 de desembre a les 10:00 en el centre municipal de serveis socials de Quatre Carreres.
      cmss-quatre-carreres
    • Hem aconseguit la quantitat de 138,40€ acumulats per a projectes socials. Seguim aportant el nostre granit d’arena per a dotar de fons a diversos projectes socials en els quals podràs ser part activa molt ràpid.
    • Hem aconseguit una reducció de 29,29 Kg d’emissions de CO2. Amb l’ajuda a diversos restaurants, Pimes i llars per a aplicar pràctiques sostenibles com: l’ús d’energia 100% renovable, l’aplicació de mesures d’eficiència energètica, etc. Amb tot açò hem incrementat l’impacte positiu sobre les emissions de CO2 de la nostra llar, el Planeta Terra.

evolucion-octubre

Share This