Malgrat la introducció dels hipermercats i supermercats a partir dels anys 70, el mercat tradicional s’ha revelat com un element central en l’economia del nostre país. Només a la Comunitat Valenciana hi ha 156 mercats municipals, que compten amb 4258 llocs actius de venda.

Els mercats municipals formen part del teixit social i econòmic del nostre país. A més, els nostres mercats municipals donen servei a milions de ciutadans amb productes de qualitat i proximitat. Per si això fos poc, als nostres mercats resideix gran part de la nostra herència gastronòmica. En definitiva, són un pedra angular en la nostra cultura.

En els últims 15 anys s’ha produït un procés de renovació i modernització de la gran majoria dels mercats municipals. Clar exemple de la seva importància econòmica, simbòlica i social. Cal dir que el 90 % són edificis independents que es troben en epicentres comercials, vertebrant el comerç de proximitat i la vida de barri.

A València ciutat existeixen 16 mercats municipals amb 700 llocs de venda de tot tipus. Malgrat això, i que existeixen diferents tipus de demanda energètica depenent del producte que es ven, les possibilitats d’estalvi en la contractació energètica són universals. En ells trobem a grans professionals que coneixen molt bé els seus productes, i ens ajuden i orienten per treure el millor partit d’ells.

AEIOLUZ va estar al mercat municipal de Rojas Clemente amb els i les comerciants per assessorar-los en la seva contractació energètica. En un matí de mercat, realitzem in situ l’estudi de contractació energètica de forma àgil, sense entorpir el dia a dia del mercat. Aquesta reducció de la factura es va produir fonamentalment amb l’optimització de la contractació energètica. Amb aquest estudi aconseguim identificar les necessitats reals dels comerços. Optimitzat i orientant a la millor oferta possible, aconseguim reduir la factura energètica en els llocs on treballem en un 55% de mitjana. És a dir, en un matí aconseguim un estalvi mitjà de 500 Euros per parada. Igualment, els efectes en la millora de la contractació són immediats i la inversió s’amortitza amb escreix amb l’estalvi aconseguit.

Resultados del ahorro conseguido

En AEIOLUZ estem convençuts que la millor manera d’aconseguir estalvi a curt termini és l’optimització del contracte energètic. Amb aquest estalvi immediat, que no necessita d’inversió inicial, podem reinvertir en mesures destinades a ser mes eficients energèticament, i així consumir menys a mitjà termini.

L’evolució energètica millora la competitivitat dels nostres comerços i empreses. Si vols informació sobre la millor manera d’optimitzar la teva factura energètica contacta amb nosaltres i t’informarem.

Share This