Manifest Aeioluz

Dret a l'Energia

Volem un nou model energètic més sostenible, democràtic i eficient per a tots. Un canvi de paradigma que supose un vertader canvi en la societat.

Necessitem que tots els actors del sistema se senten involucrats i responsables del canvi, perquè només així aconseguirem millorar el nostre entorn.

L’evolució energètica no part d’una política concreta sinó d’un canvi d’actitud per part de tots.

La nostra
filosofia

La nostra filosofia se centra en l’Economia Social i Solidària i en els seus principis.
La sostenibilitat ecològica, la dignitat humana, la solidaritat, la transparència i la participació democràtica són els pilars sobre els quals se sosté el nostre projecte.

La paraula compartir en drets i obligacions, la proposta constructiva i l’acció basada en les cures del comuna, són el nostre escenari de treball quotidià.
Les persones i el medi ambient són el centre de les nostres accions.

El camí: L'educació

El nostre punt de partida és aconseguir una major eficiència energètica per a reduir la despesa econòmica i ambiental.

Experimentar-ho tot en primera persona.
Però això només és possible si aconseguim crear una autèntica cultura energètica que permeta, per mitjà de la formació, comprendre el model energètic actual i la responsabilitat que tenen les nostres accions i decisions en les nostres butxaques i en el medi ambient.

Apostem per l’educació en col·legis, llars i pimes com a eix central del projecte AeioLuz. Treballem amb les administracions com a espill exemplificador per a la ciutadania.

COMPROMISOS

Y Valores de aeioluz

  1. Compromís amb les persones.
  2. Preocupació pel medi ambient.
  3. Interés pel Bé Comú.
  4. Ús d’energia d’origen renovable.
  5. Transparència.
  6. Foment de cultura energètica.

Del dit
al fet

Presentem la nova Memòria

Presentem la nova Memòria

Durant aquest any l’equip de AeioLuz ha hagut d’enfrontar-se a noves situacions que li han exigit més implicació, reflexió, maduresa, adaptació, flexibilitat, comprensió…ha sigut fonamental oferir-nos suport mutu, confiança, paciència… i cuidar-nos mútuament. Un nou equip directiu, noves persones sòcies, nou panorama polític i institucional… hem tingut moltes incerteses, però el component de la cura ens ha fet confiar i sentir-nos acompanyades i malgrat les dificultats, els resultats econòmics han sigut els millors de la nostra història.

Manual d’Energia per a Principiants. 01

Manual d’Energia per a Principiants. 01

Vamos a conseguir reducir nuestra factura energética al máximo aprendiendo a usar la energía. El fin de este manual es compartir de la manera más didáctica posible cómo pagar lo mínimo por la energía que necesitamos para mantener una vida digna de ser vivida…

La nostra Lluita pel Dret a l’Energia

La nostra Lluita pel Dret a l’Energia

Des de sempre a AeioLuz treballem per reivindicar el Dret a l´Energia i mitigar les situacions de Vulnerabilitat Energètica de les famílies… però potser, no hem contat com ho estem fent…